Friday, March 20, 2009

comin gig!!

(click to enlarge the flyers okayyhh)

okay..flyers utk anda...nak promo nehh..band husband wa.PUSHPAPURA and kawan2 yg lain akan perform di dungun 4 APRIL ni...so jgn lepaskan peluang untuk headbanging till ur head drops...hahahahha..THE TIMES pun ada..so agak best sebab the times memang makhluk2 yang tidak sombong ...semua band2 yg perform nanti semuanya crunchy,menyelerakan dan mengagumkan...bagi yang memang kaki gig pastinya ada tahu band yg perform kali ni semuanya hebat2 belaka...semuanya dah lama bertapak di dalam scene underground...rugi kalau tak datang.n jgn lupa bawak duit lebih untuk bayar tiket n kot2 ada cd dari band2 yang anda berkenan boleh la beli kannnnnn..rock dari pagi sampai malam!!!jom ramai2 rock the gig!!

THE TIMES
PURE VIBRATION
MAD'S MONSTER ATTACK
LOVE AS ARSON
PUSHPAPURA
THE DAILY SHOW
CANNARIS
WORSE THAN A FAIRY TALE
THE GOODNITE GOODIES
24 CALIBER LETTER
DEAD EYES GLOW

venue:DEWAN KONG EE RECREATION CLUB,DUNGUN
tarikh:4th april 2009
tiket presale :rm13
doorsale:rm15

2 comments:

cIk JanNah said...

uiks..
bg aku tket free sure aku g!
wakkaa

white rabbit said...

hehe..aku pun kena beli tiket..hahahha