Sunday, December 14, 2008

aktiviti bodo aku n hubby malam semalam

kelmarin aku bgn pagi aku mandi siap wangi2.pastu wat cucur ikan bilis wak masuk bilik makan atas katil sambil online dgn laptop kesayangan hamba.hubby aku terbungkang lagi sebab kul berapa ntah baru dia tidur syok sgt men game smack down dgn housemate kitaorang encik syahdu ..hubby aku terjaga pas bau makanan..deria tajam sungguh kalau bab makanan..pastu dia bangun curi cucur aku 2 3 ketul tanpa mencuci muka terlbih dahulu..cis...pastu dgn tak mandi terus dia bangun ngadap pc n online sampai ke petang...aku lak online sampai tgh malam..hubby aku lak jap online jap men ps2 kat living room..pale aku naik pening sampai terbayang2 lalat taik terbang dpn muka sbb online lama sgt..aku stop jap buat nestum..pastu sambung balik..macam biasa aku baca blog2 orang n update blog aku yg tak berapa meriah ni..hubby aku lak sambung goreng gitar les paul dia..tiba2 mtk tolong aku ketatkan skru tmpt hang guitar strap..dah longgar..mula la sesi repair guitar ..pastu aku online lagi..smpi tgh malam hubby aku kacau aku online ajak tidur..bila dah tutup lampu dua2 terkebil2 atas katil..tiba2 hilang ngantuk..pastu hubby aku pasang lagu gary moore-stiil got blues for u guna hp dia..dalam kesamaran kitaorang layan gorengan maut gitar gary moore..hahah..pastu takleh tidur lagi..aku n hubby men tepuk2 perut ikut tempo drum lagu radiohead-the reckoner..disebabkan perut kitaorang yg slim lagi sixpack bunyi tepukan perut memang sedap..last2 hubby aku kata sakit perut..masuk angin sebab duk tepuk2 kat pusat...wawawa...so terpaksa la program menepuk perut dihentikan atas masalah yg tak dapat diselesaikan..mata aku dah berat gila time tu pastu hubby aku terus kacau sebab dia takleh tidur..last2 aku bangun habiskan sup telur yg aku masak tengahari tadi..dah kenyang mata pun lagi berat..baring2 je aku dah tak sedar ape.baru sedap tidur bila dah kenyang..hahah..bangun pagi ni aku smbg online lagi.macam biasa.nak basuh kain ujan lak..so smpi skunk ni la aku online..wawa..sok nk pergi praktikal hari pertama kat dbkl ..tapi aku tak tau nak register kat bahagian ape sebab uum nye surat tak sampai2 lagi..redah je la..buat muka tak malu...sebab aku memang muka tebal.hahah...doakan pengembaraan aku esok selamat

1 comment:

cIk JanNah said...

uiks..
ko nieh..
pg ptg siang mlm tgh mlm on9 jer..
x jg baby ke ha??