Sunday, December 14, 2008

my k850i




6 comments:

cIk JanNah said...

uiks beb~!
aku nak henpon tuh!!!
ko da bli dlo...
ble agknyer leh dpt nieh???
huaaaaaaaaaaaaaa

NOORHIDAYAH TERIDI said...

lama dah aku beli hp ni.dalam 2 bulan lebih..skunk dah boleh dpt dalam rm800 lebih dah..aku beli tru online kat lowyat.net..aku selalu beli barangkat situ..deal dgn seller..then jumpa dealing depan2

cIk JanNah said...

ko bli tyme 2 bape?
kualiti cam ner?
oke ker?

NOORHIDAYAH TERIDI said...

aku beli dalam rm900 lbh..ada dealer ni memang jual murah sebab warranty dia dari kedai dia..kualiti so far ok.kamera cun..cuma hp ni tak support flash themes macam W series yg lain..biasa la sony kan banyak series..tpi aku duk pk2 nak tukar hp sebab aku suka design w5801 n w910i in pink..hehhe wlupun beza dia cuma quality camera je 2mp..

cIk JanNah said...

huaaaaaa
:((
bile aku bleh dpt nie?
aku nak tkr tp x de sen,
lme da tmimpi henpon 2..
tp skunk da lapok..
kne cri yg latest nye
kje x dpt lg..
sob.sob.sob

NOORHIDAYAH TERIDI said...

yg latest w595..best..ingt nak beli yg tu