Thursday, September 17, 2009

rayyan the lionn!!


singlet rockers and suar jeans rayyan pakai ni hadiah dia dapat 2 hari lepas..hehehhehe..murah rezeki anak cik rabbit...rayyan macam bonzer lak...



ni gambar rayyan masa dia umur 9bulan..cik rabbit duk telek2 hp ttgk gambar ni..susah tul nak bagi dia makan..mengelupur kuat..tgk la tu penuh satu muka dia duk genyeh2..orang bebel dia gelak jee


rayyan overdose makan choki2..habis mulut comot..kuat makan cekelat!mcm cik rabbit..hehhe



ni gambar kedua pas rayyan helmi pakai baju jersi MU ...tak sempat ready nak pose dah kena snap.heheh..


rayyan helmi nye power stand sebelum belajar jalan..heheh..sengih sokmoooo!!(bak kata rockers)..

6 comments:

sI tEDI said...

pandailah dia tgk kamera. anak buah aku amek gambo boo layan jerk!!

mamalieyna said...

Amboi pandainye rayyan bergambo...sweet sumenyer.. :)!
Comot momot pun totap comeeiii!
*Selamat Menyambut Aidilfitri!

mamamiera said...

ai rabbit.. slm syawal.. mohon maaf kal0 de slh silap k.. suke tng0k ryan pkai baju melayu purple.. hensem!!

white rabbit said...

tedi..rayyan mmg suka pose depan camera dari kecik..pantang nampak camera terus nak sengih..konon artis lerrr tuuuwww

white rabbit said...

mamalieynaaa...rayyan practice nak jadi model pampers kot ..heheh..selamat hari raya utk mamalieyna n family gak kayhhhhh.....

white rabbit said...

hi mamamiera....selamat hari gak..cik rabbit pun nk minta maaf zahir batin kot2 selama duk sembang ada terlbih kurang ckp ke ape ke kan...cik rabbit nak bagi rayyan pakai kaler gold tapi takut lip lap2 sangat..hehhe