Thursday, September 17, 2009

balik kampuuunggggg


rayyan n papanye tgh tgk bola..(psssttt..rayyan dgn selimut busuk..hehehhe)




ni la rayyan..suka senyum...takpun terlopong..hehehhe...time ni rayyan 7 bulan.hehhe




dua2 beranak muka terlopong..hehehhe...sama je pipi gendut n mulut kecik dua beranak ni



cik rabbit tgh ready nak balik kampung ni...tunggu adik ipar cik rabbit mandi kejap..hubby cik rabbit pun tgh main gitar..jap g cik rabbit n hubby naik komuter je dari kepong central ke tg.malim.then abah cik rabbit pickup so nanti bertolak la kitaorang ke selama,perak.mlm kang sampai la..hehhehe..tak sabar nak balik beraya ni...mlm kang tolong mak cik rabbit kemas2 umah pastu gusti2 dgn rayyan the lion..hehehheheh..cik rabbit ucapkan selamat hari raya pada semua ,balik kampung hati2..jgn lupa nak balik umah pulak pas raya kang tak g keje lak..hehehhehe..kalau ada kuih lebih leh la pas2 kat cik rabbit..nak2 kuih semprit..ahhahaha..k..gambar2 lama rayyan the lion untuk cuci mata sebelum kita semua balik kampunggggggg

5 comments:

MamaRoyd said...

Selamat Hari Raya buat Rayyan n family...bila rayyan dapat manyak $ raya bule la blanja aunty enny k...hehehe

mamalieyna said...

Selamat hari Raya to Cik Rabbit n rayyan the lion!..Pastinya Rayyan akan collect duit raya manyak2kan..simpan tau! ;)

Ayu said...

slamat ari raya tuk cik rabbit n family...

nanti rayyan dah besor musti ngikut abah dia tu..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

lebatnya rambut!dia ms ni 7months?

white rabbit said...

steph..haah time ni dia 7bulan..rambut keras gila..heheh..masa umur 4 5 bulan rambut dia lagi lebat macam supersaiya dragon ball..hehehhe