Monday, September 14, 2009

teka teki transformasi


hujung bulan ni cik rabbit masuk bulan ke 6 pregnancy.still tak tau lagi babygirl ke babyboy.tapi hubby cik rabbit nak sangat babygirl.cik rabbit pun harap gitu la.tapi tak kisah la dapat boy lagi sorang.baru leh gusti ramai2.heheheh..tapi kan agak2 kalau babygirl ada tak rupa iras2 rayyan macam lam gambar ni.rayyan version babygirl..ni mama cik rabbit la punya kejaa!!heheh..sian rayyan..jadi model tak laku hari tu..pipi rayyan macam kena pam ..tembam semacam.dgn mulut kecik terkepit .hehehhe...agak2 mummy2 semua adik rayyan macam rupa ni ke nanti..hahahha...

11 comments:

Farah said...

kalau kata baby girl pon org percaya rayyan ni hahaha..comel sgt!

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

hoi nape ckp dia model xlaku??hehe,jahat mommy kn syg?biar aunt backup,MODEL yg laku ok.;p

mamalieyna said...

sudah semestinya..! like abg like adik.hikhik..comel rayyan :)

white rabbit said...

farah..muka rayyan jambu sangat..hhehe..jadi rupa pempuan lak bila bagi pakai skarf..hheeh

white rabbit said...

mommy stephanie..rayyan jadi model tak laku sebab takde paparazzi amik gambar transformasi..opah dia je rajin snap sana sini..heh

white rabbit said...

mama lieyna..harap2 adik rayyan jambu cam rayyan gak.heheh..

atie said...

ala cumelnye....xkesala baby boy o girl...yg penting cukup sifat n sehat... =)

en_me said...

x dpt xper, leh cuber lagikk.. sonoknyerr mencuber ghitewww.. ihiks

Nadirah said...

uish ann... rayyan je tu?

Nurhayati said...

kalau dapat baby gurl mesti comel gak dan sama muka cam rayyan.. baby ni kalau girl ke boy nak sama je.. hihihi

ZaEr.. said...

hai babe..hehehe..sama la zek ni.Tringin sgt bb gal.Dua2 boy,nak beli baju ropol2 pun x dapat..huhu