Monday, September 28, 2009

konvokesyennnn!

cik rabbit akan bertolak ke UUM mlm ni dari hentian duta pukul 11mlm...agak2 dlm 5.30pagi sampai la kat changlun.then ex rumet cik rabbit akan fetch up.kul 9pagi dah kena amik jubah..huhu..tapi 3hb baru konvo..sakit je hati denn ni..nak wat camno..k..5hb baru cik rabbit balik damansara sebab 4hb nak tolong parents pindah...so yg mana nak order2 barang tu cik rabbit still lagi leh tolong post tapi tak semua barang la..cam baju tu kena tunggu cik rabbit balik kl dulu.brg2 lain cik rabbit leh uruskan lagi.hehehhe..nak cik rabbit cepat reply cam biasa sms cik rabbit eh.klu cik rabbit tak balas tu means takde kedit la tu.ok..cik rabbit nak settle barang sat.pi amik baju kat laundry etc....see u guys later kayhh!

0126198985

8 comments:

MamaROyd said...

Congratulation!!!!!

-aTie- said...

congrats..nati tempek gmbr byk2....=)

Farah said...

tahniah cik rabbit!

Anonymous said...

eh...xjadi la amik ko...heheh...gurau jek...da nk pai gtau eh...kang aku ter overdos tdo plak kang...

mamalieyna said...

ooo akan konvo di UUM ee...congratee!! :)

sI tEDI said...

selamat berkonvo!

Loktar said...

iman, sori la aku tak dapat datang konvo kau..aku tertido mati sampai nak maghrib baru terbangun.. papapun, tahniah & gud luck...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)