Monday, August 17, 2009

my big belly bump

(belly bump ku yang belum lagi masuk 5bulan..besar kann??!!)

hari ni cam biasa aku bangun kul 7.30pagi .kejutkan hubby g keje.pelik gak aku..wlupun aku tidur kul 4pgi semalam tapi aku tak rasa ngantuk pun.dah la semalam susah nak tidur sebab perut aku tiba2 keras semacam.rasa keras je bawah pusat.bila aku baring membukit naik perut.bila jadi camtu aku rasa sesak nafas sket so aku tidur ngiring peluk hubby sebab sejuk.hujan lebat lak tu semalam.last2 aku lena gak pas overdose bau ketiak hubby yang jadi ketagihan aku..hahhaha..bangun pagi ni aku rasa kurang sket keras kat perut.baby lak taknak duk diam.keje menendang je.tau la musim EPL skank..sibuk dia training kat dalam tu.masa duk tunggu hubby aku habis mandi aku golek2 atas katil.tiba2 tingat semalam hubby duk usap2 n kiss belly bump aku .dia cakap perut aku besar banding ngandung rayyan dulu.ye lah..belum 5 bulan dah rupa guni beras.hahhaha..tak tau berapa orang dalam perut ni sebab keluarga aku ramai twins.maybe twins maybe memang 2nd pregnancy perut besar ke atau baby besar ke tak tau la.sebab rayyan dulu masa 3 bulan aku g scan doktor kata panjang dia lain macam .so masa dia keluar dari perut aku pun doktor kata kaki dia panjang.hehhe..leh jadi footballer ni.hhehhe..so pagi ni aku snap belly bump aku yang belum lagi masuk 5 bulan.sape2 yang sensitif tgk belly bump jgn tgk ye.ye la tak sume openminded enuff to show their belly bump kan..but aku okayhh je..untuk tatapan kawan2 yang sibuk sms nak tgk.heheh..tgk la puas2..


p/s:aku tiba2 rasa nak makan kuih cakoi ngan kuah kacang.ada sape2 tau kat mana ada jual cakoi sedap berhampiran damansara ke kepong ke..huhuh..siap termimpi2 lagi..

17 comments:

mama auni firdina said...

wowww,besarnye perut iman..lom 5bln lg kn..mybe twins kot?hehehe..tp org ckp klu prgnnt yg 2nd,perut akan cpt besar..but who knows klu twins kn..

pe pon,take care k..opss,rayyan mane?tgl kt nenek die lg ker?

enny said...

hye there,
saw ur page while im surfing internet...u can go to kelana jaya..there got "cakoi" opposite old Giant hypermarket..

Framestone said...

productive la ko nie huhuhuhu

white rabbit said...

hahha..baru tau kerr

mohd mueinuddin mahadi@muein said...

semoga melahirkan baby dlm prot tu dgn selamat..

white rabbit said...

thank you muein...!!hehe

Ayu said...

canne leh besar camtuh. aku nye kecik sket nak masuk 6 bulan kot..

nk jugak amik gbr belly camtu... tp x reti.. hehhee..

white rabbit said...

tu la ..sy pun tak tau cane leh bagak gini.heheh..dulu baby 1st ngandung 8bulan pun orang tak pasan..hehe

ibu_arifa said...

salam perkenalan..bestnyer tgk perut mimi nih..sungguh besar tp comey jer tgk..
semoga ibu dan baby sihat yer..take care :)

qayzarien said...

baby kembar kot..mane tau...hehehe

cIk JanNah said...

iman!
wah so sweet la pwot ko. beso seh! mntk2 twin..nnti aku leh mntk 1..hahaha...

white rabbit said...

hahha..banyak la ko zana..leh passing2 satu lak ehh..hehe

Framestone said...

he..23x dulu mane aku tahuko productive ke x...meh hingusan gitew he.23x last jumpe ko pun tahun 2005 kot

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

hehehe ade ke org open minded cam kite?lol.sama besar ngan belly i masa preggy 4bulan.dats y my son kuar 3.884kg.lol

white rabbit said...

mommy stephanie..ntah2 nanti kita pun bersalin baby besar..ahaks

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

harus!tak pun kembar .waaa bestnya,bg kat i satu hahahahaha

white rabbit said...

hahahah..i kena jaga dua2 baru fit blik cam u..hheheheh..