Friday, December 12, 2008

tag yg aku copy dari blog cik jannah


aku suka tag ni bila aku visit blog cik jannah..meriah tul blog cik jannah..macam macam adaaaa!!!so aku pun start click sana sini snap pic purse aku yg pinky pink tu..hehhe...


1. Snap pic wallet korang skang dalam dan luar..



2. Perkenalkan wallet anda, nama die, kat mana beli, berapa hinggit.
-nama purse caye ANNA SUI..replica je la..yg ori tak mampu den...beratus2 wooo
-beli kat sepang
-aku tak ingat berapa harga dia sebab lama dah aku bli..

3. Keluarkan apa yg patut, snap puas2, minimum 5 (lima) k.
(segala tiket wayang,slip rebat minyak ,kad restaurant sume ada..)

(ic aku..my kid baby rayyan ,lesen etc)

(kad ahli anakku,kad bsn yg dah cabuk tak tukar2 lagi,kad matrix uum merangkap kad atm bank islam aku)

(gambar aku n hubby..ni masa belum kawin..tgh duk gatal2 lagi..hahha..dgn pick guitar ibanez n dunlop usa .hubby aku suh aku simpan ..hadiahkan kat baby rayyan bila dia dah pandai main guitar..hehhe)(ada la lam rm 240 gitu..tu puni nak bayar streamyx lagi..huhu.)

4. Snap wallet bersama empunya diri.
sempat lagi aku posing sebelum tidur semata2 nak wat tag ni..hehh


3 comments:

cIk JanNah said...

wah2 bnyk wet dlm purse die..
nak sepuloh hinggit 5 kpg??
muahahhaa

NOORHIDAYAH TERIDI said...

haha...tu sume dah tertulis utk disedekahkan kpd streamyx yahudi...bil charge banyak servis cam sial..huhukuhuk

cIk JanNah said...

huahuahua..
ala dr ko sdekah kat kaper lahanat 2 bek ko sdkah kat aku..
lg bgus taw~!
muahaha