Sunday, August 10, 2008

handphone idaman ku...lambatnye nak dapatttt..SE K810I


huhuhu....dah lama aku nak try pakai sony ericsson...sebab bagi aku SE ni stylish and urban...aku berhari2 duk survey nak yng mana..antara pilihan aku Z610I (sebab aku suka pink and flip hp),W710I (flip and kecik sket) ,k810i, dgn k850i..hubby aku suh beli nokia...aku tak suka nokia sebab nampak cam orang tua jeee...n aku tak suka candy bar sangat..tapi candy bar yg SE ni boleh tahan gak...yg Z610I tu aku suka sebab skrin dia mirror2 lagi...comel...tapi aku ni reckless and clumsy...aku rasa tak sampai seminggu memang calar habis ar...tapi aku suka sebab flip..yg w710i tu pun aku suka sebab dia flip..tapi aku tak suka kaler dia..ade ke kaler ungu n kelabu..macam taik hanjeng je aku tgk..dah la ada rubber..memang la patut rubber pun sebab water proof n sweat proof..dah untuk orang sporty yang suka exercise..aku ni suka makan..haihh...function sume ok aku tgk...yg k850i tu mahal sangat la pulak tapi function lebih kurang ngan k810i je aku tengok..asal leh capture gambar..leh text msg ..online sekali skala sudah..cuma yg paling penting interface kena lawa...so aku decide nak beli k810i and nk upgrade firmware dia..n aku nak beli yang rare...RED K810I..cun habis..heheh..ada dealer kat SS2 gtau aku yang dia ada stok K810I red original set rm790 jerrrrrr!!!!!!!!..tak sbr aku nak beli..tapi terpaksa aku tahan nafsu kat k810i sampai raya..sebab abah aku nak belikan hp n tv utk aku ..hahah...(tapi aku tetap berjuang supaya abah aku belikan hp ni before raya...leh posing sakan dgn perut boyot...dah jadi bini orang pun manja dgn abah aku lagi..ahaks..)..doa2 kan la abah aku belikan aku cepat2..kalau boleh esok aku nak gak..hahah..tamakssssnyerrrr...

2 comments:

rizyana said...

I baru jer let go hp ni.. i jual rm500 jek.. dl beli rm980.. br 6 bln jek pakai.. hihiih.. mmg bes ar hp ni exspecially camera dia ader flash..tp cm besar skit n x sesuai tuk pompuan. i nyer kaler itam sume.. now i pki SE w8801..slim jer.. hope u'll get it soon..

Anonymous said...

buy valium online get prescribed valium online - buy generic valium online no prescription