Wednesday, May 7, 2008

macam2 jadi ..haihh

aku baru habis exam kul 11.30 tadi..tapi kul 10.50 aku dah kuar..aku takleh nak jawab exam..mata aku tak boleh nak bukak langsung..semalam dari petang sampai ke subuh aku menangis..semalam hari paling disaster buat aku..lepas aku buat confession dekat mama abah...semua berubah..dulu aku dgn mama macam anjing dengan kucing..tapi dalam keadaan sekarang dia yang paling sokong aku..dan bagi nasihat...abah aku langsung tak nak tengok muka aku..sedih tuhan je tau..aku berhajat nak spend time dgn parents aku sementara nak praktikal tapi lain pulak jadinya...nasib ada kawan2 yang sudi dengar luahan aku n bagi semangat...tu je yang aku perlukan...hubby aku pulak pujuk aku supaya sabar...aku n dia masing2 dalam keadaan tertekan..rasa nak lari pun ada tapi otak aku berfungsi lagi...sabar je la..harap abah aku ampunkan aku ...biar dia sejuk hati dulu...

lagi satu cerita ..aku n hubby tak sbar nak tgk muka orang baru...ikut muka dia ke ikut muka aku..ikut muka aku sket2 takpe la sebab hidung aku ni penyek..hidung hubby mancung...heheh..lebih kurang 6 bulan lagi nak tunggu..lamanya...rasa tak sabar nak tgk..muda2 lagi dah nak dapat orang baru..syukur jugak walaupun banyak masalah nak kena hadapi..tapi dugaan tuhan..kita tak boleh elak..aku n hubby excited sampai bercerita pasal orangbaru tak habis2...harap sihat walafiat la...

esok aku nak balik kl tapi takut tiket habis..tadi rancang nak pergi beli tapi hujan la pulak..pas exam dgn pale serabut aku terus pegi bilik kawan aku tadi bantai durian 2 biji...amik ...dah lama kempunan durian...hehhe...ok la tu hujan2 makan durian..takde la panas sangat...

geram jugak aku internet lambat sangat..nak submit resume kat bank negara pun susah...aku pening dgn tempat praktikal tak dapat2 lagi...kampus hantar aku ke menara maxis tapi tak dapat feedback lg..so aku try la nak apply BNM just in case as a back up je la...kalau tak dapat2 gak aku pun tak tau...haihh..balik tido lagi baguss..

No comments: